Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders i Kristianstad, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders i Kristianstad. Utbudet hos detta Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders i Kristianstad har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders i Kristianstad erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders i Kristianstad, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders adress och telefonnummer i Kristianstad.

Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders
Berberisv. 3
291 50 Kristianstad
073 - 043 80 37

Karta till bageri Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders i Kristianstad, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders i Kristianstad.

Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Kristianstad

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders och andra bagerier i Kristianstad är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Kristianstad och i hela Skåne. Kristianstad erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Firma Otto F Olsson C/O Uhler, Anders i Kristianstad