Bagerier i Klågerup

Hitta ett bageri i Klågerup - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Klågerup. Om du bor i Klågerup och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Klågerup

Detta är en lista över alla bagerier i Klågerup som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Klågerup som uppfyller dina behov här.

Vismarlövs Café och Bagarstuga
Eksholmsv. 357
233 76 KLÅGERUP

Fika, cafeer och frallor i Klågerup

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Klågerup kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Klågerup från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Klågerup

Det finns minst ett bageri i Klågerup, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Klågerup. Nedan följer några allmänna fakta om Klågerup som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Area: 106,93 hektar
Befolkning: 1904, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Klågerup utöver den här artikeln kan du besöka Klågerup.

Vi hittade 1 olika bagerier i Klågerup som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Klågerup som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.