Bagerier i Kivik

Hitta ett bageri i Kivik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kivik. Om du bor i Kivik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kivik

Detta är en lista över alla bagerier i Kivik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kivik som uppfyller dina behov här.

Mellbybagaren AB
Mellby Backe 13
277 35 Kivik


Kiviks Café o. Bageri
Killebacken 3
277 31 Kivik


Dalängarna
Svinaberga
277 35 Kivik

Fika, cafeer och frallor i Kivik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kivik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kivik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kivik

Det finns minst ett bageri i Kivik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kivik. Nedan följer några allmänna fakta om Kivik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Area: 125,26 hektar
Befolkning: 960, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kivik utöver den här artikeln kan du besöka Kivik.

Vi hittade 3 olika bagerier i Kivik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kivik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.