Bagerier i Kävlinge

Hitta ett bageri i Kävlinge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kävlinge. Om du bor i Kävlinge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kävlinge

Detta är en lista över alla bagerier i Kävlinge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kävlinge som uppfyller dina behov här.

Konditori Kringlan
Bruksg. 23
244 30 Kävlinge


Södervidinge Bagaren
Tingsv. 372
244 93 KÄVLINGE


Wivex Konditori
Sälgv. 23
244 41 Kävlinge

Fika, cafeer och frallor i Kävlinge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kävlinge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kävlinge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kävlinge

Det finns minst ett bageri i Kävlinge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kävlinge. Nedan följer några allmänna fakta om Kävlinge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Area: 468,47 hektar
Befolkning: 9046, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kävlinge utöver den här artikeln kan du besöka Kävlinge.

Vi hittade 3 olika bagerier i Kävlinge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kävlinge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.