Bagerier i Hörby

Hitta ett bageri i Hörby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hörby. Om du bor i Hörby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hörby

Detta är en lista över alla bagerier i Hörby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hörby som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Slagtoftav. 24
242 35 Hörby


Margarielle, Margaretha Stenström
Osbyholm Hagadalsv. 10
242 93 Hörby


Sandells Hembageri
Köinge 6892
242 92 HÖRBY

Fika, cafeer och frallor i Hörby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hörby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hörby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hörby

Det finns minst ett bageri i Hörby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hörby. Nedan följer några allmänna fakta om Hörby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Area: 422,70 hektar
Befolkning: 7085, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hörby utöver den här artikeln kan du besöka Hörby.

Vi hittade 3 olika bagerier i Hörby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hörby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.