Bagerier i Höör

Hitta ett bageri i Höör - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Höör. Om du bor i Höör och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Höör

Detta är en lista över alla bagerier i Höör som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Höör som uppfyller dina behov här.

Boijertz Conditori
Nya Torg 2 B
243 30 Höör


Brödboden
Järnvägsg. 14
243 30 Höör


Bröd Till Tusen AB
Nya Torg 1
243 30 Höör

Fika, cafeer och frallor i Höör

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Höör kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Höör från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Höör

Det finns minst ett bageri i Höör, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Höör. Nedan följer några allmänna fakta om Höör som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Area: 611,75 hektar
Befolkning: 7865, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Höör utöver den här artikeln kan du besöka Höör.

Vi hittade 3 olika bagerier i Höör som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Höör som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.