Bagerier i Höllviken

Hitta ett bageri i Höllviken - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Höllviken. Om du bor i Höllviken och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Höllviken

Detta är en lista över alla bagerier i Höllviken som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Höllviken som uppfyller dina behov här.

Konditori Katarina
Kungstorpsv. 8
236 32 Höllviken


Annas Bageri & Café
Falsterbov. 117
236 41 Höllviken

Fika, cafeer och frallor i Höllviken

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Höllviken kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Höllviken från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Höllviken

Det finns minst ett bageri i Höllviken, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Höllviken. Nedan följer några allmänna fakta om Höllviken som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Area: 653,98 hektar
Befolkning: 10607, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Höllviken utöver den här artikeln kan du besöka Höllviken.

Vi hittade 2 olika bagerier i Höllviken som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Höllviken som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.