Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori i Helsingborg, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori i Helsingborg. Utbudet hos detta Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori i Helsingborg har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori i Helsingborg erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori i Helsingborg, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori adress och telefonnummer i Helsingborg.

Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori
S. Hunnetorpsv. 54
256 62 HELSINGBORG
042 - 21 37 21

Karta till bageri Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori i Helsingborg, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori i Helsingborg.

Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Helsingborg

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori och andra bagerier i Helsingborg är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Helsingborg och i hela Skåne. Helsingborg erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Adolfsbergs Smörgåscafé o Konditori i Helsingborg