Bröd À La Française Helsingborg AB i Helsingborg, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Bröd À La Française Helsingborg AB i Helsingborg. Utbudet hos detta Bröd À La Française Helsingborg AB i Helsingborg har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Bröd À La Française Helsingborg AB i Helsingborg erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Bröd À La Française Helsingborg AB i Helsingborg, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Bröd À La Française Helsingborg AB adress och telefonnummer i Helsingborg.

Bröd À La Française Helsingborg AB
Silvåkrag. 80
254 58 Helsingborg

Karta till bageri Bröd À La Française Helsingborg AB i Helsingborg, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Bröd À La Française Helsingborg AB i Helsingborg.

Bröd À La Française Helsingborg AB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Helsingborg

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Bröd À La Française Helsingborg AB och andra bagerier i Helsingborg är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Helsingborg och i hela Skåne. Helsingborg erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Bröd À La Française Helsingborg AB i Helsingborg