Bagerier i Furulund

Hitta ett bageri i Furulund - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Furulund. Om du bor i Furulund och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Furulund

Detta är en lista över alla bagerier i Furulund som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Furulund som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Kungsg. 52
244 63 Furulund

Fika, cafeer och frallor i Furulund

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Furulund kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Furulund från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Furulund

Det finns minst ett bageri i Furulund, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Furulund. Nedan följer några allmänna fakta om Furulund som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Area: 279,68 hektar
Befolkning: 4180, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Furulund utöver den här artikeln kan du besöka Furulund.

Vi hittade 1 olika bagerier i Furulund som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Furulund som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.