Bagerier i Fjälkinge

Hitta ett bageri i Fjälkinge - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Fjälkinge. Om du bor i Fjälkinge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Fjälkinge

Detta är en lista över alla bagerier i Fjälkinge som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Fjälkinge som uppfyller dina behov här.

Lyckeby Culinar AB
Gamla v.
290 34 FJÄLKINGE


Viby Kak och Tårtverkstad
Stengårdsv. 80
290 34 FJÄLKINGE


Minas Chokladstudio
Tostebergav. 766
290 34 FJÄLKINGE


Ifö-Bageriet
Klackav. 19
290 34 FJÄLKINGE


Bagarboden i Mjällby
Gunnebov. 104
290 34 FJÄLKINGE

Fika, cafeer och frallor i Fjälkinge

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Fjälkinge kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Fjälkinge från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Fjälkinge

Det finns minst ett bageri i Fjälkinge, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Fjälkinge. Nedan följer några allmänna fakta om Fjälkinge som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Area: 134,81 hektar
Befolkning: 1690, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Fjälkinge utöver den här artikeln kan du besöka Fjälkinge.

Vi hittade 5 olika bagerier i Fjälkinge som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Fjälkinge som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.