Bagerier i Ekeby

Hitta ett bageri i Ekeby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ekeby. Om du bor i Ekeby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ekeby

Detta är en lista över alla bagerier i Ekeby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ekeby som uppfyller dina behov här.

Café Tösabiten
Storg. 13
267 76 Ekeby


Delikatessbageriet JTF AB
Spannmålsg. 1
267 76 Ekeby

Fika, cafeer och frallor i Ekeby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ekeby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ekeby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ekeby

Det finns minst ett bageri i Ekeby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ekeby. Nedan följer några allmänna fakta om Ekeby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Area: 303,46 hektar
Befolkning: 3230, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ekeby utöver den här artikeln kan du besöka Ekeby.

Vi hittade 2 olika bagerier i Ekeby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ekeby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.