Bagerier i Dalby

Hitta ett bageri i Dalby - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Dalby. Om du bor i Dalby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Dalby

Detta är en lista över alla bagerier i Dalby som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Dalby som uppfyller dina behov här.

Kungsgårds Stenugnsbageri AB
Lundav. 1
247 50 Dalby

Fika, cafeer och frallor i Dalby

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Dalby kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Dalby från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Dalby

Det finns minst ett bageri i Dalby, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Dalby. Nedan följer några allmänna fakta om Dalby som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Area: 329,40 hektar
Befolkning: 5708, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Dalby utöver den här artikeln kan du besöka Dalby.

Vi hittade 1 olika bagerier i Dalby som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Dalby som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.