Bagerier i Brantevik

Hitta ett bageri i Brantevik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Brantevik. Om du bor i Brantevik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Brantevik

Detta är en lista över alla bagerier i Brantevik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Brantevik som uppfyller dina behov här.

HÖRNAN på Brantevik
Skeppareg. 22
272 38 Brantevik

Fika, cafeer och frallor i Brantevik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Brantevik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Brantevik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Brantevik

Det finns minst ett bageri i Brantevik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Brantevik. Nedan följer några allmänna fakta om Brantevik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Area: 68,94 hektar
Befolkning: 409, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Brantevik utöver den här artikeln kan du besöka Brantevik.

Vi hittade 1 olika bagerier i Brantevik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Brantevik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.