Bagerier i Bjuv

Hitta ett bageri i Bjuv - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bjuv. Om du bor i Bjuv och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bjuv

Detta är en lista över alla bagerier i Bjuv som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bjuv som uppfyller dina behov här.

Selleberga Bageri AB
Åkerig. 9
267 39 Bjuv

Fika, cafeer och frallor i Bjuv

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bjuv kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bjuv från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bjuv

Det finns minst ett bageri i Bjuv, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bjuv. Nedan följer några allmänna fakta om Bjuv som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Area: 544,23 hektar
Befolkning: 6832, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bjuv utöver den här artikeln kan du besöka Bjuv.

Vi hittade 1 olika bagerier i Bjuv som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bjuv som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.