Bagerier i Bjärred

Hitta ett bageri i Bjärred - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bjärred. Om du bor i Bjärred och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bjärred

Detta är en lista över alla bagerier i Bjärred som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bjärred som uppfyller dina behov här.

Borgeby Stenugnsbageri och Kafé
Desideriavägen 18
237 41 BJÄRRED


Lilla Blå Bageriet
Flädie Bäckv. 1
237 91 Bjärred


Borgeby Stenugnsbageri AB
Desideriavägen 18
237 41 BJÄRRED


Coop Extra
Leifs v. 49
237 31 Bjärred

Fika, cafeer och frallor i Bjärred

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bjärred kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bjärred från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bjärred

Det finns minst ett bageri i Bjärred, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bjärred. Nedan följer några allmänna fakta om Bjärred som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Area: 479,10 hektar
Befolkning: 9542, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bjärred utöver den här artikeln kan du besöka Bjärred.

Vi hittade 4 olika bagerier i Bjärred som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bjärred som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.