Bagerier i Bjärnum

Hitta ett bageri i Bjärnum - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Bjärnum. Om du bor i Bjärnum och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Bjärnum

Detta är en lista över alla bagerier i Bjärnum som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bjärnum som uppfyller dina behov här.

Bjärnums Konditori
Södra v. 4
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Konditori
Södra v. 4
280 20 BJÄRNUM

Fika, cafeer och frallor i Bjärnum

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Bjärnum kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Bjärnum från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Bjärnum

Det finns minst ett bageri i Bjärnum, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Bjärnum. Nedan följer några allmänna fakta om Bjärnum som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Area: 363,80 hektar
Befolkning: 2674, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Bjärnum utöver den här artikeln kan du besöka Bjärnum.

Vi hittade 2 olika bagerier i Bjärnum som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bjärnum som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.