Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB i Billesholm, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB i Billesholm. Utbudet hos detta Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB i Billesholm har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB i Billesholm erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB i Billesholm, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB adress och telefonnummer i Billesholm.

Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB
Storg. 3
267 73 Billesholm

Karta till bageri Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB i Billesholm, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB i Billesholm.

Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Billesholm

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB och andra bagerier i Billesholm är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Billesholm och i hela Skåne. Billesholm erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB i Billesholm