Bagerier i Billesholm

Hitta ett bageri i Billesholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Billesholm. Om du bor i Billesholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Billesholm

Detta är en lista över alla bagerier i Billesholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Billesholm som uppfyller dina behov här.

Drottninghögs Bageri & Konditori I Hbg HB
Storg. 3
267 73 Billesholm

Fika, cafeer och frallor i Billesholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Billesholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Billesholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Billesholm

Det finns minst ett bageri i Billesholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Billesholm. Nedan följer några allmänna fakta om Billesholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Area: 290,72 hektar
Befolkning: 2910, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Billesholm utöver den här artikeln kan du besöka Billesholm.

Vi hittade 1 olika bagerier i Billesholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Billesholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.