Bagerier i Billeberga

Hitta ett bageri i Billeberga - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Billeberga. Om du bor i Billeberga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Billeberga

Detta är en lista över alla bagerier i Billeberga som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Billeberga som uppfyller dina behov här.

Billeberga Stenugnsbageri AB
Värmöv. 3
268 73 BILLEBERGA

Fika, cafeer och frallor i Billeberga

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Billeberga kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Billeberga från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Billeberga

Det finns minst ett bageri i Billeberga, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Billeberga. Nedan följer några allmänna fakta om Billeberga som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Area: 106,13 hektar
Befolkning: 987, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Billeberga utöver den här artikeln kan du besöka Billeberga.

Vi hittade 1 olika bagerier i Billeberga som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Billeberga som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.