Bagerier i Ängelholm

Hitta ett bageri i Ängelholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Ängelholm. Om du bor i Ängelholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Ängelholm

Detta är en lista över alla bagerier i Ängelholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ängelholm som uppfyller dina behov här.

Konditori Centrum Ängelholm
Storg. 17
262 32 ängelholm


Gunnars Bröd AB
Kelliehousevägen 2
262 74 ängelholm


Sjöholms Bageri AB
Storg. 58 A
262 32 ängelholm

Fika, cafeer och frallor i Ängelholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Ängelholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Ängelholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Ängelholm

Det finns minst ett bageri i Ängelholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Ängelholm. Nedan följer några allmänna fakta om Ängelholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Area: 1 283,34 hektar
Befolkning: 23240, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Ängelholm utöver den här artikeln kan du besöka Ängelholm.

Vi hittade 3 olika bagerier i Ängelholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ängelholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.