Bagerier i Åhus

Hitta ett bageri i Åhus - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Åhus. Om du bor i Åhus och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Åhus

Detta är en lista över alla bagerier i Åhus som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Åhus som uppfyller dina behov här.

Kvantum Åhus
Vallg. 30
296 31 ÅHUS


Nya Conditoriet
Köpmannag. 20
296 31 ÅHUS

Fika, cafeer och frallor i Åhus

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Åhus kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Åhus från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Åhus

Det finns minst ett bageri i Åhus, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Åhus. Nedan följer några allmänna fakta om Åhus som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Area: 963,09 hektar
Befolkning: 9423, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Åhus utöver den här artikeln kan du besöka Åhus.

Vi hittade 2 olika bagerier i Åhus som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Åhus som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.