Bagerier i Abbekås

Hitta ett bageri i Abbekås - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Abbekås. Om du bor i Abbekås och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Abbekås

Detta är en lista över alla bagerier i Abbekås som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Abbekås som uppfyller dina behov här.

Mossbystrands Kaffestuga AB
Mårten Jöns v. 6
274 56 Abbekås

Fika, cafeer och frallor i Abbekås

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Abbekås kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Abbekås från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Abbekås

Det finns minst ett bageri i Abbekås, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Abbekås. Nedan följer några allmänna fakta om Abbekås som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Abbekås är en tätort i Skivarps socken på Söderslätt i Skurups kommun. Abbekås hamn består av en yttre och en inre hamnbassäng, där den inre används av fiskarna och den yttre är till för fritidsseglare och gästbåtar. Här finns såväl hamnkrog och hotell som ett modernt tvätt/dusch/toaletthus för besökare.

Area: 90,60 hektar
Befolkning: 729, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Abbekås utöver den här artikeln kan du besöka Abbekås.

Vi hittade 1 olika bagerier i Abbekås som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Abbekås som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Skåne.