Bagerier i Valdemarsvik

Hitta ett bageri i Valdemarsvik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Valdemarsvik. Om du bor i Valdemarsvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Valdemarsvik

Detta är en lista över alla bagerier i Valdemarsvik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Valdemarsvik som uppfyller dina behov här.

Klara Axet KB
Axv. 3
615 30 Valdemarsvik

Fika, cafeer och frallor i Valdemarsvik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Valdemarsvik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Valdemarsvik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Valdemarsvik

Det finns minst ett bageri i Valdemarsvik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Valdemarsvik. Nedan följer några allmänna fakta om Valdemarsvik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Area: 288,95 hektar
Befolkning: 2772, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Valdemarsvik utöver den här artikeln kan du besöka Valdemarsvik.

Vi hittade 1 olika bagerier i Valdemarsvik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Valdemarsvik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Östergötland.