Bagerier i Vadstena

Hitta ett bageri i Vadstena - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Vadstena. Om du bor i Vadstena och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Vadstena

Detta är en lista över alla bagerier i Vadstena som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vadstena som uppfyller dina behov här.

Strandbygget HB
Slottsg. 15 E
592 30 VADSTENA


La Bocata Bageri AB
Hovsg. 1
592 30 VADSTENA


Coop Konsum
Rådhustorget 2 -4
592 30 VADSTENA


Café La Bocata Bageri
Hovsg. 1
592 30 VADSTENA

Fika, cafeer och frallor i Vadstena

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Vadstena kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Vadstena från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Vadstena

Det finns minst ett bageri i Vadstena, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Vadstena. Nedan följer några allmänna fakta om Vadstena som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Vadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten.

Area: 341,22 hektar
Befolkning: 5613, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Vadstena utöver den här artikeln kan du besöka Vadstena.

Vi hittade 4 olika bagerier i Vadstena som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vadstena som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Östergötland.