Bagerier i Tjällmo

Hitta ett bageri i Tjällmo - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Tjällmo. Om du bor i Tjällmo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Tjällmo

Detta är en lista över alla bagerier i Tjällmo som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tjällmo som uppfyller dina behov här.

Börslycke Gård
Godegård 731
590 34 Tjällmo


Börslycke Gård AB
Godegård 731
590 34 Tjällmo

Fika, cafeer och frallor i Tjällmo

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Tjällmo kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Tjällmo från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Tjällmo

Det finns minst ett bageri i Tjällmo, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Tjällmo. Nedan följer några allmänna fakta om Tjällmo som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Tjällmo är en tätort i Motala kommun. Den är belägen längs länsväg 211, 20 km norr om sjön Boren och är kyrkbyn i Tjällmo socken. På orten finns (2016) bland annat en grundskola, en livsmedelsbutik och ett gatukök. Tjällmo har kollektivtrafik genom Östgötatrafikens landsbygdslinje 623 från Borensberg.

Area: 71,11 hektar
Befolkning: 557, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Tjällmo utöver den här artikeln kan du besöka Tjällmo.

Vi hittade 2 olika bagerier i Tjällmo som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tjällmo som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Östergötland.