Bagerier i Söderköping

Hitta ett bageri i Söderköping - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Söderköping. Om du bor i Söderköping och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Söderköping

Detta är en lista över alla bagerier i Söderköping som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Söderköping som uppfyller dina behov här.

Hans & Gretas Glutenfria Bröd AB
Ringv. 42
614 31 Söderköping


Jannes Hembageri I Söderköping AB
Hagatorget
614 30 SÖDERKÖPING


Jannes Hembageri AB
Hagatorget 2
614 30 SÖDERKÖPING


Bake N Joy Glutenfree AB
Virkesgatan 10
614 31 Söderköping

Fika, cafeer och frallor i Söderköping

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Söderköping kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Söderköping från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Söderköping

Det finns minst ett bageri i Söderköping, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Söderköping. Nedan följer några allmänna fakta om Söderköping som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Area: 402,38 hektar
Befolkning: 6992, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Söderköping utöver den här artikeln kan du besöka Söderköping.

Vi hittade 4 olika bagerier i Söderköping som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Söderköping som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Östergötland.