Bagerier i Motala

Hitta ett bageri i Motala - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Motala. Om du bor i Motala och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Motala

Detta är en lista över alla bagerier i Motala som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Motala som uppfyller dina behov här.

Lilla Hembageriet i Motala AB
Östermalmsg. 103 Gallerian Motala
591 60 MOTALA


Ubbes Bageri och Café
Lasarettsg. 50
591 35 MOTALA


Bröderna Franzén
Turbinv. 18
591 61 Motala


Råssnäs Bageri
Råssnäsv. 33
591 73 MOTALA


Bagarn Anders Eriksson AB
Råssnäsv. 33
591 73 MOTALA


Östenssons Livs AB
Myntg. 2
591 61 Motala


Lilla Hembageriet i Motala AB
Verkstadstorget
591 60 MOTALA

Fika, cafeer och frallor i Motala

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Motala kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Motala från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Motala

Det finns minst ett bageri i Motala, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Motala. Nedan följer några allmänna fakta om Motala som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Area: 1 928,62 hektar
Befolkning: 29823, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Motala utöver den här artikeln kan du besöka Motala.

Vi hittade 7 olika bagerier i Motala som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Motala som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Östergötland.