Bagerier i Mantorp

Hitta ett bageri i Mantorp - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Mantorp. Om du bor i Mantorp och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Mantorp

Detta är en lista över alla bagerier i Mantorp som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Mantorp som uppfyller dina behov här.

SwitsBake Int AB
Magasinsv. 42
590 18 Mantorp


Lantmännen Unibake Sweden AB
Trumpetarev. 2
590 19 MANTORP

Fika, cafeer och frallor i Mantorp

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Mantorp kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Mantorp från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Mantorp

Det finns minst ett bageri i Mantorp, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Mantorp. Nedan följer några allmänna fakta om Mantorp som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Area: 334,83 hektar
Befolkning: 3671, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Mantorp utöver den här artikeln kan du besöka Mantorp.

Vi hittade 2 olika bagerier i Mantorp som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Mantorp som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Östergötland.