Bagerier i Kisa

Hitta ett bageri i Kisa - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kisa. Om du bor i Kisa och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kisa

Detta är en lista över alla bagerier i Kisa som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kisa som uppfyller dina behov här.

Anitas Bröd
Måla 1
590 39 Kisa


Coop Konsum
Västra v. 1
590 37 Kisa

Fika, cafeer och frallor i Kisa

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kisa kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kisa från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kisa

Det finns minst ett bageri i Kisa, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kisa. Nedan följer några allmänna fakta om Kisa som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Area: 402,69 hektar
Befolkning: 3687, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kisa utöver den här artikeln kan du besöka Kisa.

Vi hittade 2 olika bagerier i Kisa som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kisa som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Östergötland.