Bagerier i Boxholm

Hitta ett bageri i Boxholm - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Boxholm. Om du bor i Boxholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Boxholm

Detta är en lista över alla bagerier i Boxholm som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Boxholm som uppfyller dina behov här.

Boxholms Café & Smörgåsbar
Storg. 25 A
590 11 BOXHOLM


Coop Konsum
Storg. 12
590 11 BOXHOLM


Malexander Café & Gästrum
Kyrkov. 1 Malexander
590 14 Boxholm

Fika, cafeer och frallor i Boxholm

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Boxholm kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Boxholm från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Boxholm

Det finns minst ett bageri i Boxholm, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Boxholm. Nedan följer några allmänna fakta om Boxholm som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Area: 439,43 hektar
Befolkning: 3194, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Boxholm utöver den här artikeln kan du besöka Boxholm.

Vi hittade 3 olika bagerier i Boxholm som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Boxholm som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Östergötland.