Bagerier i Odensbacken

Hitta ett bageri i Odensbacken - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Odensbacken. Om du bor i Odensbacken och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Odensbacken

Detta är en lista över alla bagerier i Odensbacken som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Odensbacken som uppfyller dina behov här.

Odensbackens Konditori AB
Örebrov. 20
715 31 Odensbacken


Wholemeal
Lännäs 642
715 93 Odensbacken


Smörgåsbutiken, M Larsson
Bo 8001
715 91 Odensbacken


Tomas Neiler, AB
N. Vinön 416
715 93 Odensbacken

Fika, cafeer och frallor i Odensbacken

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Odensbacken kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Odensbacken från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Odensbacken

Det finns minst ett bageri i Odensbacken, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Odensbacken. Nedan följer några allmänna fakta om Odensbacken som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Area: 146,76 hektar
Befolkning: 1374, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Odensbacken utöver den här artikeln kan du besöka Odensbacken.

Vi hittade 4 olika bagerier i Odensbacken som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Odensbacken som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.