Bagerier i Nora

Hitta ett bageri i Nora - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Nora. Om du bor i Nora och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Nora

Detta är en lista över alla bagerier i Nora som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nora som uppfyller dina behov här.

ICA Supermarket Nora
Storgatan 45
713 30 Nora


Café Da Capo
Rådstugug. 19
713 31 NORA


Scheiermans Finbageri AB
Skördev. 37
713 30 Nora


Silkes Bageri Café
Borgmästarg. 1
713 31 NORA

Fika, cafeer och frallor i Nora

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Nora kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Nora från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Nora

Det finns minst ett bageri i Nora, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Nora. Nedan följer några allmänna fakta om Nora som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Area: 645,07 hektar
Befolkning: 6526, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Nora utöver den här artikeln kan du besöka Nora.

Vi hittade 4 olika bagerier i Nora som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nora som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.