Bagerier i Lindesberg

Hitta ett bageri i Lindesberg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Lindesberg. Om du bor i Lindesberg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Lindesberg

Detta är en lista över alla bagerier i Lindesberg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lindesberg som uppfyller dina behov här.

Frosths Konditori & Bageri
Kristinav. 16
711 30 LINDESBERG


Café Lusthuset
Svarttjärnsv. 3
711 31 Lindesberg

Fika, cafeer och frallor i Lindesberg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Lindesberg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Lindesberg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Lindesberg

Det finns minst ett bageri i Lindesberg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Lindesberg. Nedan följer några allmänna fakta om Lindesberg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Area: 782,19 hektar
Befolkning: 9149, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Lindesberg utöver den här artikeln kan du besöka Lindesberg.

Vi hittade 2 olika bagerier i Lindesberg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lindesberg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.