Bagerier i Laxå

Hitta ett bageri i Laxå - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Laxå. Om du bor i Laxå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Laxå

Detta är en lista över alla bagerier i Laxå som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Laxå som uppfyller dina behov här.

Rama Imp - Exp AB
Lars Lindahls v. 25
695 31 LAXÅ

Fika, cafeer och frallor i Laxå

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Laxå kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Laxå från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Laxå

Det finns minst ett bageri i Laxå, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Laxå. Nedan följer några allmänna fakta om Laxå som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Area: 453,58 hektar
Befolkning: 3064, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Laxå utöver den här artikeln kan du besöka Laxå.

Vi hittade 1 olika bagerier i Laxå som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Laxå som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.