Bagerier i Kopparberg

Hitta ett bageri i Kopparberg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kopparberg. Om du bor i Kopparberg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kopparberg

Detta är en lista över alla bagerier i Kopparberg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kopparberg som uppfyller dina behov här.

Nämndemans Rälln 303
Rällen 303
714 93 KOPPARBERG

Fika, cafeer och frallor i Kopparberg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kopparberg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kopparberg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kopparberg

Det finns minst ett bageri i Kopparberg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kopparberg. Nedan följer några allmänna fakta om Kopparberg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Area: 672,78 hektar
Befolkning: 3016, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kopparberg utöver den här artikeln kan du besöka Kopparberg.

Vi hittade 1 olika bagerier i Kopparberg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kopparberg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.