Bagerier i Karlskoga

Hitta ett bageri i Karlskoga - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Karlskoga. Om du bor i Karlskoga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Karlskoga

Detta är en lista över alla bagerier i Karlskoga som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Karlskoga som uppfyller dina behov här.

MAXI ICA Stormarknad
Gesällg. 5
691 34 Karlskoga


Khatoon
Gustavsg. 15
691 34 Karlskoga


Kringlans Finbageri
Värmlandsv. 22
691 34 Karlskoga


Bagarns Brödbod i Karlskoga AB
Bergsmansg. 19
691 31 KARLSKOGA


Konditori Köp City
Sandviksv. 12
691 52 Karlskoga


Gamla Pumphuset AB
Strandparksvägen 7
691 41 Karlskoga


Coop Forum
Källmossv. 2
691 52 Karlskoga


Coop Konsum Storängen
Tranbärsv. 2
691 47 Karlskoga


Karlskoga Wärdshus
Bergsmansg. 34
691 32 Karlskoga

Fika, cafeer och frallor i Karlskoga

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Karlskoga kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Karlskoga från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Karlskoga

Det finns minst ett bageri i Karlskoga, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Karlskoga. Nedan följer några allmänna fakta om Karlskoga som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Area: 2 732,53 hektar
Befolkning: 27084, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Karlskoga utöver den här artikeln kan du besöka Karlskoga.

Vi hittade 9 olika bagerier i Karlskoga som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Karlskoga som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.