Bagerier i Hallsberg

Hitta ett bageri i Hallsberg - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hallsberg. Om du bor i Hallsberg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hallsberg

Detta är en lista över alla bagerier i Hallsberg som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hallsberg som uppfyller dina behov här.

Childrens - Upptäckarhuset
Gärdesv. 4
694 36 Hallsberg


Landals Produktions AB
Bäck 207
694 92 Hallsberg


Cecilias café
Ö. Storg. 2
694 31 HALLSBERG


Coop Konsum
Trädgårdsg. 6
694 31 HALLSBERG

Fika, cafeer och frallor i Hallsberg

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hallsberg kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hallsberg från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hallsberg

Det finns minst ett bageri i Hallsberg, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hallsberg. Nedan följer några allmänna fakta om Hallsberg som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Area: 819 hektar
Befolkning: 7122, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hallsberg utöver den här artikeln kan du besöka Hallsberg.

Vi hittade 4 olika bagerier i Hallsberg som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hallsberg som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.