Bagerier i Hällefors

Hitta ett bageri i Hällefors - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Hällefors. Om du bor i Hällefors och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Hällefors

Detta är en lista över alla bagerier i Hällefors som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Hällefors som uppfyller dina behov här.

DelMat AB
Industriv. 11
712 30 HÄLLEFORS

Fika, cafeer och frallor i Hällefors

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Hällefors kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Hällefors från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Hällefors

Det finns minst ett bageri i Hällefors, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Hällefors. Nedan följer några allmänna fakta om Hällefors som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Area: 633,07 hektar
Befolkning: 4530, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Hällefors utöver den här artikeln kan du besöka Hällefors.

Vi hittade 1 olika bagerier i Hällefors som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Hällefors som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.