Bagerier i Guldsmedshyttan

Hitta ett bageri i Guldsmedshyttan - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Guldsmedshyttan. Om du bor i Guldsmedshyttan och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Guldsmedshyttan

Detta är en lista över alla bagerier i Guldsmedshyttan som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Guldsmedshyttan som uppfyller dina behov här.

Drakabäckens Turistgård
Bergsgården
711 78 Guldsmedshyttan

Fika, cafeer och frallor i Guldsmedshyttan

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Guldsmedshyttan kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Guldsmedshyttan från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Guldsmedshyttan

Det finns minst ett bageri i Guldsmedshyttan, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Guldsmedshyttan. Nedan följer några allmänna fakta om Guldsmedshyttan som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Guldsmedshyttan ingår i tätorten Storå i Lindesbergs kommun. På orten finns Global Castings Guldsmedshyttan AB, ett gjuteri. Orten är belägen längs med riksväg 50 cirka 1,5 mil norr om Lindesberg. Numera är bruket specialiserat som tillverkare av segjärn för vindkraftverk (Vestas). Brukets mekaniska verkstad ägs sedan 2006 av Empower.

Area:
Befolkning: , år

Om du vill veta mer om bagerier i Guldsmedshyttan utöver den här artikeln kan du besöka Guldsmedshyttan.

Vi hittade 1 olika bagerier i Guldsmedshyttan som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Guldsmedshyttan som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.