Bagerier i Frövi

Hitta ett bageri i Frövi - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Frövi. Om du bor i Frövi och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Frövi

Detta är en lista över alla bagerier i Frövi som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Frövi som uppfyller dina behov här.

Firma Tomas Norberg AB
Wirséns v. 4
718 91 Frövi

Fika, cafeer och frallor i Frövi

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Frövi kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Frövi från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Frövi

Det finns minst ett bageri i Frövi, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Frövi. Nedan följer några allmänna fakta om Frövi som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Area: 365,61 hektar
Befolkning: 2516, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Frövi utöver den här artikeln kan du besöka Frövi.

Vi hittade 1 olika bagerier i Frövi som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Frövi som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.