Bagerier i Fjugesta

Hitta ett bageri i Fjugesta - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Fjugesta. Om du bor i Fjugesta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Fjugesta

Detta är en lista över alla bagerier i Fjugesta som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Fjugesta som uppfyller dina behov här.

COOP
Storg. 18
716 30 Fjugesta

Fika, cafeer och frallor i Fjugesta

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Fjugesta kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Fjugesta från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Fjugesta

Det finns minst ett bageri i Fjugesta, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Fjugesta. Nedan följer några allmänna fakta om Fjugesta som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Area: 208,83 hektar
Befolkning: 2033, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Fjugesta utöver den här artikeln kan du besöka Fjugesta.

Vi hittade 1 olika bagerier i Fjugesta som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Fjugesta som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.