Bagerier i Degerfors

Hitta ett bageri i Degerfors - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Degerfors. Om du bor i Degerfors och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Degerfors

Detta är en lista över alla bagerier i Degerfors som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Degerfors som uppfyller dina behov här.

Märtas Konditori
Medborgarg. 12
693 30 Degerfors


Coop Extra
Medborgarg. 15
693 30 Degerfors

Fika, cafeer och frallor i Degerfors

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Degerfors kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Degerfors från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Degerfors

Det finns minst ett bageri i Degerfors, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Degerfors. Nedan följer några allmänna fakta om Degerfors som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Area: 713,53 hektar
Befolkning: 7160, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Degerfors utöver den här artikeln kan du besöka Degerfors.

Vi hittade 2 olika bagerier i Degerfors som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Degerfors som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.