Askersunds Bakgård, Bageri och Butik i Askersund, ett bra bageri

För dem som är ute efter söta godsaker har du svårt att hitta ett bättre bageri än Askersunds Bakgård, Bageri och Butik i Askersund. Utbudet hos detta Askersunds Bakgård, Bageri och Butik i Askersund har sannolikt något för alla. Du kan sannolikt köpa färskt bröd, bullar eller frallor och njuta av utsökt kaffe. Om du vill veta mer om vad Askersunds Bakgård, Bageri och Butik i Askersund erbjuder är du välkommen att ringa dem på deras nummer som anges nedan. Om du vill veta vad de har att erbjuda kan du fråga om vilka typer av bröd som finns på deras meny samt kakor och andra bakverk.

Kontaktuppgifter till Askersunds Bakgård, Bageri och Butik i Askersund, ett mysigt bageri.

Nedan följer bageriet Askersunds Bakgård, Bageri och Butik adress och telefonnummer i Askersund.

Askersunds Bakgård, Bageri och Butik
St. Bergsg. 26
696 30 Askersund
0583 - 146 80

Karta till bageri Askersunds Bakgård, Bageri och Butik i Askersund, samt vägbeskrivning

Titta nedan för att hitta en karta och en vägbeskrivning till bageriet Askersunds Bakgård, Bageri och Butik i Askersund.

Askersunds Bakgård, Bageri och Butik - priser för fika, tårtor, frallor, bröd och kakor i Askersund

Eftersom kostnaden och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier varierar mellan Askersunds Bakgård, Bageri och Butik och andra bagerier i Askersund är det värt att jämföra utbudet och prissättningen i andra bagerier i Askersund och i hela Örebro. Askersund erbjuder ett brett utbud av restauranger, bagerier och kaféer där du kan få det bästa priset på nybakat bröd, rullar, croissanter, bagels, kakor, bakverk och andra bakverk.Kommenterat om Askersunds Bakgård, Bageri och Butik i Askersund