Bagerier i Kumla

Hitta ett bageri i Kumla - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Kumla. Om du bor i Kumla och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Kumla

Detta är en lista över alla bagerier i Kumla som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kumla som uppfyller dina behov här.

Lill-Annas Leveransbageri AB
Marsv. 7
692 34 Kumla


Örebro Bagerivaror AB
Nävestag. 20
692 91 KUMLA


Sveas Bageri & Konditori AB
Stationsg. 20
692 35 KUMLA


Sveas Bageri & Konditori AB
Trädgårdsg. 17
692 30 Kumla

Fika, cafeer och frallor i Kumla

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Kumla kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Kumla från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Kumla

Det finns minst ett bageri i Kumla, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Kumla. Nedan följer några allmänna fakta om Kumla som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Area: 778,70 hektar
Befolkning: 14062, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Kumla utöver den här artikeln kan du besöka Kumla.

Vi hittade 4 olika bagerier i Kumla som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kumla som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Örebro.