Bagerier i Tärendö

Hitta ett bageri i Tärendö - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Tärendö. Om du bor i Tärendö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Tärendö

Detta är en lista över alla bagerier i Tärendö som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tärendö som uppfyller dina behov här.

Jalokorva HB
Bifurkationsv. 10
980 61 TÄRENDÖ

Fika, cafeer och frallor i Tärendö

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Tärendö kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Tärendö från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Tärendö

Det finns minst ett bageri i Tärendö, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Tärendö. Nedan följer några allmänna fakta om Tärendö som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Area: 39 hektar
Befolkning: 156, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Tärendö utöver den här artikeln kan du besöka Tärendö.

Vi hittade 1 olika bagerier i Tärendö som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tärendö som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.