Bagerier i Sangis

Hitta ett bageri i Sangis - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Sangis. Om du bor i Sangis och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Sangis

Detta är en lista över alla bagerier i Sangis som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sangis som uppfyller dina behov här.

Coop Nära
Bagarev. 2
952 72 Sangis

Fika, cafeer och frallor i Sangis

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Sangis kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Sangis från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Sangis

Det finns minst ett bageri i Sangis, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Sangis. Nedan följer några allmänna fakta om Sangis som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Area: 247,86 hektar
Befolkning: 572, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Sangis utöver den här artikeln kan du besöka Sangis.

Vi hittade 1 olika bagerier i Sangis som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sangis som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.