Bagerier i Rosvik

Hitta ett bageri i Rosvik - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Rosvik. Om du bor i Rosvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Rosvik

Detta är en lista över alla bagerier i Rosvik som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Rosvik som uppfyller dina behov här.

Trundöbagaren AB
Trundöv. 749
945 34 ROSVIK


Coop Konsum
Handelsgränd
945 33 Rosvik

Fika, cafeer och frallor i Rosvik

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Rosvik kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Rosvik från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Rosvik

Det finns minst ett bageri i Rosvik, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Rosvik. Nedan följer några allmänna fakta om Rosvik som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Area: 192,84 hektar
Befolkning: 1735, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Rosvik utöver den här artikeln kan du besöka Rosvik.

Vi hittade 2 olika bagerier i Rosvik som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Rosvik som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.