Bagerier i Övertorneå

Hitta ett bageri i Övertorneå - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Övertorneå. Om du bor i Övertorneå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Övertorneå

Detta är en lista över alla bagerier i Övertorneå som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Övertorneå som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Matarengiv. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ

Fika, cafeer och frallor i Övertorneå

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Övertorneå kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Övertorneå från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Övertorneå

Det finns minst ett bageri i Övertorneå, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Övertorneå. Nedan följer några allmänna fakta om Övertorneå som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Area: 268,68 hektar
Befolkning: 1912, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Övertorneå utöver den här artikeln kan du besöka Övertorneå.

Vi hittade 1 olika bagerier i Övertorneå som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Övertorneå som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.