Bagerier i Överkalix

Hitta ett bageri i Överkalix - på den här sidan hittar du alla trevliga och mysiga bagerier i Överkalix. Om du bor i Överkalix och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av de många olika bagerier som finns där. Om du letar efter ett bageri som ligger nära din plats eller säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk, använd företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som deras telefonnummer

Om det är något jag har lärt mig om livet så är det att om vi vill vara lyckliga så måste vi äta bra!

Bageri i Överkalix

Detta är en lista över alla bagerier i Överkalix som vi har i lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Överkalix som uppfyller dina behov här.

Bengt-Olof. Bageri&Utbildning AB
Ängsv. 2
956 32 överkalix


Olofssons Bageri, Bröderna AB
Fabriksv. 2
956 32 överkalix


Snickersgårdens Hembageri
Ö. Stråkan 59
956 92 överkalix

Fika, cafeer och frallor i Överkalix

Om du vill göra något unikt på ett bageri i Överkalix kan du antingen ta ett kaffe eller köpa en fralla. Om du väljer ett av bagerierna i Överkalix från den här listan kan du förvänta dig en trevlig upplevelse.

Bageridata om staden Överkalix

Det finns minst ett bageri i Överkalix, och det sysselsätter utan tvekan ett stort antal personer. Du vet säkert att det finns minst ett bageri i Överkalix. Nedan följer några allmänna fakta om Överkalix som du kanske tycker är intressanta.

Beskrivning: Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Area: 106,06 hektar
Befolkning: 975, år 2010

Om du vill veta mer om bagerier i Överkalix utöver den här artikeln kan du besöka Överkalix.

Vi hittade 3 olika bagerier i Överkalix som erbjuder kaffe eller bakverk om du vill ta en kopp kaffe eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Överkalix som säljer färskt bröd, bullar eller bakverk som du tycker om kan du kolla in bagerier i Norrbotten.